Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

Bonafarm Iránytű - Állatorvos gyakornoki program

Bóly Zrt.

az állategészségügy minden területét megismerheted munka közben (on the job learning); képzési tervünk a fokozatos szakmai fejlődésben segít, annak érdekében, hogy minden szakterületről értékes szaktudást szerezhess; 16 telephelyünkön változatos tartástechnológiai -, állategészsé...

Bonafarm Iránytű - Vezetőképző program - Műszaki ágazat

Bonafarm Csoport

A program három éve alatt: - a műszaki terület minden szintjét megismerheted munka közben (on the job learning), - megtanulhatod nem csak az alapokat, de komoly szakmai tapasztalatokat is szerezhetsz; - bejárhatod a ranglétrát, azaz eljuthatsz a fizikai munkától a kis- majd a nagyobb csoportok vezetéséig, - sőt, egészen a műszaki vezető pozícióig; - megismerheted a teljes cégcsoportot, a támogató területek működését is; - a szaktudáson felül általános készségfejlesztő tréningjeink révén fejlődhetsz; - mento..

Bonafarm Iránytű - Vezetőképző program - Műszaki ágazat

Bonafarm Csoport

A program három éve alatt: - a műszaki terület minden szintjét megismerheted munka közben (on the job learning), - megtanulhatod nem csak az alapokat, de komoly szakmai tapasztalatokat is szerezhetsz; - bejárhatod a ranglétrát, azaz eljuthatsz a fizikai munkától a kis- majd a nagyobb csoportok vezetéséig, sőt, egészen a műszaki vezető pozícióig; - megismerheted a teljes cégcsoportot, a támogató területek működését is; - a szaktudáson felül általános készségfejlesztő tréningjeink révén fejlődhetsz; - mentoro..

Hirdetésfeladás
Ezekben a megyékben van Iránytű:

5db hirdetés: Bonafarm Iránytű Vezetőképző program, Bonafarm Iránytű Vezetőképző program, álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.