Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

Junior toborzó munkatárs (Szombathely)

Produkteam Kft.

  Nemzetközi, piacvezető szolgáltató partnerünk négyfős HR csapatába keresünk talpraesett, német nyelvtudással és szakmai tapasztalattal vagy szakirányú végzettséggel rendelkező toborzó munkatársat. Itt betekintést nyerhetsz a toborzás világába, változatos (főként fehérgalléros) munkakörökbe kereshetsz új munkatársakat és lehetőséged nyílik a tapasztaltabb kollégáktól szakmai tudást elsajátítani.Ha pályakezdő vagy, erre az állásra bátran jelentkezhetsz!Junior toborzó munkatárs Feladatok álláshirdetések fe...

Junior toborzó

SWISS POST SOLUTIONS GMBH Magyarországi Fióktelepe

Álláshirdetések kezelése Külső és belső adatbázisok szűrése Jelöltek telefonos előszűrése Interjúk szervezése és lebonyolítása Kapcsolattartás jelöltekkel, vezetőkkel és ügynökségekkel Heti, havi- és ad-hoc riportok készítése

HR gyakornok/ Junior toborzó

SWISS POST SOLUTIONS GMBH

Álláshirdetések kezelése Külső és belső adatbázisok szűrése Jelöltek telefonos előszűrése Interjúk szervezése és lebonyolítása Kapcsolattartás jelöltekkel, vezetőkkel és ügynökségekkel Heti, havi- és ad-hoc riportok készítése Javaslatok a toborzás fejlesztésére, résztvétel nemze.

Junior toborzó munkatárs (Szombathely)

Produkteam Kft.

  Nemzetközi, piacvezető szolgáltató partnerünk négyfős HR csapatába keresünk talpraesett, német nyelvtudással és szakmai tapasztalattal vagy szakirányú végzettséggel rendelkező toborzó munkatársat. Itt betekintést nyerhetsz a toborzás világába, változatos..

4db hirdetés: Junior toborzó munkatárs (Szombathely), Junior toborzó munkatárs (Szombathely), álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.