Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

 Mezőgazdasági gépkezelő/ traktorvezető

HORVÁTH ANDRÁS ISTVÁN egyéni vállalkozó

- Nagy teljesítményű traktor kezelése szakszerűen. - Teleszkópos rakodó használata. - Szezonon kívül Volvo tápszállítóval táp kijuttatása a keverőüzemből. - Téli időszakban fakitermelési munkák a szántók széléről ( láncfűrész használata előnyt jelent). - Hígtrágya hordása Case IH...

Mezőgazdasági gépkezelő

Prograg-Agrárcentrum Kft.

Szántóföldi növénytermesztési munkálatok (talajmunka, vetés, növényvédelem, bálázás) Önjáró betakarítógéppel történő munkavégzés Erő és munkagépek karbantartási és javítási feladatainak elvégzése

Mezőgazdasági gépkezelő

Bonafarm Csoport

Feladataid lesznek: - A precíziós önjáró vegyszer kijuttató (permetezőgép) üzemeltetése, valamint a permetezési munkálatok elvégzése. Miért válassz minket? - Velünk egy stabil, magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cégcsoportban valósíthatod meg karriercéljaid. - Folyamatos fejlődésedet kiemelkedő szakmai környezettel és képzésekkel biztosítjuk. - Neves, hazai és nemzetközi szinten is elismert, kiváló minőségű termékek fejlesztéséhez és előállításához járulhatsz hozzá. - Aktív része lehetsz egy különleges..

Mezőgazdasági gépszerelő, gépkezelő

Bonafarm Csoport

Feladataid lesznek: - A társaság erőgépeinek, munkagépeinek, gépjárműveinek és egyéb technikai eszközeinek napi és időszakosan esedékes karbantartása, javítása. Miért válassz minket? - Velünk egy stabil, magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cégcsoportban valósíthatod meg karriercéljaid. - Folyamatos fejlődésedet kiemelkedő szakmai környezettel és képzésekkel biztosítjuk. - Neves, hazai és nemzetközi szinten is elismert, kiváló minőségű termékek fejlesztéséhez és előállításához járulhatsz hozzá. - Aktív r..

Mezőgazdasági gépkezelő

SALIO Kft.

A szárító berendezések üzemeltetése, működésének folyamatos figyelemmel kísérése és a szárítási napló naprakész vezetése A technológia betartása a működés során A gépek, berendezések megelőző karbantartásának elvégzése, megszervezése Anyagmozgatás.

8db hirdetés: Mezőgazdasági gépkezelő, Mezőgazdasági gépszerelő gépkezelő, álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.