Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

NodeJS fejlesztő

GAMMA-DIGITAL Kft.

Nagy rendelkezésre állású ipari vezérléstechnikai célszoftver fejlesztésében való részvétel; Szoftver specifikációban, fejlesztésben, automatikus tesztek írásában való részvétel; Alkalmanként terepi üzembe helyezés.

NodeJS fejlesztő (B139NJS)

RecruIT Kft.

Egy zöldmezős egyedi alkalmazás fejlesztése NodeJS-ben Tervezési, tesztelési és fejlesztési feladatok önálló elvégzése Technikai dokumentációk elkészítése A fejlesztői tapasztalatok hasznosítása az alkalmazás készítésében Az előírt határidők figyelemmel kísérése és betartása...

NodeJS fejlesztő (B139NJS)

RecruIT Kft.

Egy zöldmezős egyedi alkalmazás fejlesztése NodeJS-ben Tervezési, tesztelési és fejlesztési feladatok önálló elvégzése Technikai dokumentációk elkészítése A fejlesztői tapasztalatok hasznosítása az alkalmazás készítésében

Javascript / NodeJS fejlesztő

H-Vend Service Kft.

Meglévő rendszerek fejlesztése, karbantartása Szoftverek tesztelése, dokumentálása Meglévő dokumentációk aktualizálása, bővítése.

NodeJS fejlesztő (B139NJS)

RecruIT Kft.

Egy zöldmezős egyedi alkalmazás fejlesztése NodeJS-ben Tervezési, tesztelési és fejlesztési feladatok önálló elvégzése Technikai dokumentációk elkészítése A fejlesztői tapasztalatok hasznosítása az alkalmazás készítésében Az előírt határidő.
Hirdetésfeladás
Ezekben a megyékben van NodeJS:
További NodeJS találatok:

7db hirdetés: álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.