Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

Banki gyakornok (kötelező szakmai gyakorlat)

OTP Bank

A gyakorlat helye: Északkelet-magyarországi Régió (Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) fiókjai. Megismerhető szakterületek: - Lakossági folyószámla, betét és befektetés szolgáltatás - Lakossági hitelezés - Vállalkozói számlavezetés és hitelezés - Háttérfeladatok a régióközpontban Ezeket adjuk cserébe: - Szakmai ismeretek széleskörű bővítése - Fejlődés, mentori támogatás, tanácsadás, értékelés - Támogatás a sikeres szakdolgozat megírásában - A 6 hetet elérő szakmai..

Banki gyakornok (kötelező szakmai gyakorlat) - Veszprém

OTP Bank

Feladataid lesznek: - a kötelező szakmai gyakorlat keretében a banki folyamatok, feladatok megismerése - az érintett banki szakterület dolgozóinak asszisztensi szintű támogatása - adminisztratív feladatok elvégzése - irattárazás

Banki gyakornok (kötelező szakmai gyakorlat) - Tatabánya

OTP Bank

Feladataid lesznek: - a kötelező szakmai gyakorlat keretében a banki folyamatok, feladatok megismerése - az érintett banki szakterület dolgozóinak asszisztensi szintű támogatása - adminisztratív feladatok elvégzése - irattárazás

Diákmunka - Szakmai gyakorlati helyet keresel? Pénzügyi, gazdasági területen dolgoznál?

MÜISZ Iskolaszövetkezet

Gyakornoki pozíciót keresel Pénzügyi, Gazdasági területeken? Várjuk jelentkezésed! A vírushelyzet többetek számára a korábbi munkalehetőség elvesztésével járt, valamint kissé megnehezíti a munkakeresést is, de véleményünk szerint mindenképpen előrelátónak kell lenned és már most érdemes a gazdaság újraindulására felkészülnöd. Szeretnénk megkönnyíteni számodra a munkakeresést, ezért várjuk jelentkezésed. Jelentkezz, ha már most új munkát szeretnél találni, de várjuk a jelentkezésed, akkor is, ha csak a helyz..

1000 Ft-2000 Ft

Budapest, Pest megye

Diákmunka - Szakmai gyakorlat, mérnöki, műszaki pozíciók

MÜISZ Iskolaszövetkezet

Gyakornoki pozíciót keresel mérnöki, műszaki területeken? Várjuk jelentkezésed! A vírushelyzet többetek számára a korábbi munkalehetőség elvesztésével járt, valamint kissé megnehezíti a munkakeresést is, de véleményünk szerint mindenképpen előrelátónak kell lenned és már most érdemes a gazdaság újraindulására felkészülnöd. Szeretnénk megkönnyíteni számodra a munkakeresést, ezért várjuk jelentkezésed. Jelentkezz ha már most új munkát szeretnél találni, de várjuk a jelentkezésed, akkor is, ha csak a helyzet r..

1000 Ft-2000 Ft

Budapest, Pest megye

Szakmai gyakorlat - Bonafarm Mezõgazdaság

Bonafarm Csoport

Tele vagyunk lehetõségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer elõállítás élményében, annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlõdni, akkor nálunk a helyed. Csatlakozz a B..

1000 Ft-2000 Ft

Budapest, Pest megye
Hirdetésfeladás
Ezekben a megyékben van Szakmai gyakorlat:
További Szakmai gyakorlat találatok:

12db hirdetés: Banki gyakornok (kötelező szakmai gyakorlat), Banki gyakornok (kötelező szakmai gyakorlat), Banki gyakornok (kötelező szakmai gyakorlat), Banki gyakornok (kötelező szakmai gyakorlat), Banki gyakornok (kötelező szakmai gyakorlat), Diákmunka Szakmai gyakorlati helyet keresel, Diákmunka Szakmai gyakorlat mérnöki műszaki, Szakmai gyakorlat Bonafarm Mezõgazdaság, álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.