Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

TELEFONOS ÉRTÉKESÍTŐ PIACVEZETŐ TARTALOM-SZOLGÁLTATÁSSAL

WORKLIFE Hungary

Főbb feladatok, munkák: - A szakkiadó szolgáltatásainak telefonon történő értékesítése új és meglévő ügyfelek részére (nem magánszemélyeknek!) - A meglévő és leendő ügyfelek igényeinek felmérése, megfelelő tájékoztatása - Ügyfelek megtartása, prémium szolgáltatások bemutatása Megbízóról: - 2005-ben alakult. - Átfogó ismerettel és több éves tapasztalattal rendelkezünk a hazai és a nemzetközi szakkönyvkiadásban, oktatásban és gazdasági tanácsadásban. 300 szakértő és 100 főmunkatárs - szolgálja ki több mint 30..

TELEFONOS ÉRTÉKESÍTŐ PIACVEZETŐ TARTALOM-SZOLGÁLTATÁSSAL

WORKLIFE Hungary

Főbb feladatok, munkák: - A szakkiadó szolgáltatásainak telefonon történő értékesítése új és meglévő ügyfelek részére (nem magánszemélyeknek!) - A meglévő és leendő ügyfelek igényeinek felmérése, megfelelő tájékoztatása - Ügyfelek megtartása, prémium szolgáltatások bemutatása Megbízóról: - 2005-ben alakult. - Átfogó ismerettel és több éves tapasztalattal rendelkezünk a hazai és a nemzetközi szakkönyvkiadásban, oktatásban és gazdasági tanácsadásban. - 300 szakértő és 100 főmunkatárs szolgálja ki több mint 30..

Telefonos értékesítő piacvezető tartalom-szolgáltatással (Budapest)

Worklife Hungary Kft.

  Magyar tulajdonú, budapesti székhelyű gazdasági szakkiadó megbízásából keresünk munkatársakat az alábbi pozícióba:Telefonos értékesítő piacvezető tartalom-szolgáltatással Elvárások: Jó kommunikáció, érdeklődő, nyitott személyiség, Középiskola, Számítógépes alapismeretek, Személyes motiváció egy kiemelkedő bérezésre, Fejlődőképesség megfelelő háttér mellett Igény arra, hogy a gazdaság különböző területeit megismerve szaktanácsadóvá váljon leendő munkatársunk, Tanácsadói, értékesítő szemlélet.Előnyt jelen...

7db hirdetés: TELEFONOS ÉRTÉKESÍTŐ PIACVEZETŐ TARTALOM-SZOLGÁLTATÁSSAL, TELEFONOS ÉRTÉKESÍTŐ PIACVEZETŐ TARTALOM-SZOLGÁLTATÁSSAL, Telefonos értékesítő piacvezető tartalom-szolgáltatással (Budapest), TELEFONOS ÉRTÉKESÍTŐ PIACVEZETŐ TARTALOM-SZOLGÁLTATÁSSAL, Telefonos értékesítő piacvezető tartalom-szolgáltatással (Nyíregyháza), álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.