Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

Rendszergazda (Budapest)

Masterfield Oktatóközpont

Masterfield Oktatóközpont Folyamatosan fejlődő és növekvő vállalatunk 2008 óta kínál magas színvonalú informatikai tanácsadási és képzési szolgáltatást magán és vállalati ügyfelek részére. Professzionális tanfolyamaink mellett informatikai projektek lebonyolításával is foglalkozunk, valamint hivatalos vizsgaközpontként is működünk. Küldetésünknek tekintjük, hogy szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk a vállalatok eredményes és költséghatékony működéséhez.Rendszergazda pozícióba lelkes és megbízható munkatárs s...

Rendszergazda (MacOS)-B74RG (Budapest)

RecruIT Személyzeti Tanácsadó Kft.

  Norvég tulajdonú innovatív partnercégünk budapesti központjába keressük Rendszergazda pozícióba a leendő munkatársat.Pozíció azonosító: B74RGRendszergazda (MacOS)-B74RG Feladatok Kapcsolattartás a központtal Kapcsolattartás a külsős rendszergazdával és szervert kezelő csapattal A céges laptopok és telefonok nyilvántartása, karbantartása, kiadása és előkészítése az új belépőknek, jogosultságok kiadása/visszavonása Számítógépek vírusmentességének fenntartása és rendszeres ellenőrzése Új szoftverek installá...

IT vezető/Senior rendszergazda (Budapest)

HumanField Kft.

Nemzetközi szoftverfejlesztő partnerünk részére keresünk munkatársatIT VEZETŐ/ SENIOR RENDSZERGAZDA(15-9949) pozícióba.Feladatok   Vállalati informatikai architektúra működtetése és fejlesztése nagyvállalati policy alapján, helyi felhasználói igények kie..

3db hirdetés: Rendszergazda (Budapest), Rendszergazda (MacOS)-B74RG (Budapest), IT vezető/Senior rendszergazda (Budapest), álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.