Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye
Hasonló hirdetések:

Elektromos karbantartó (Budapest)

Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.

  Legyünk együtt sikeresek! Gyártó Partnerünk megbízásából keresünk pályázót az alábbi pozícióba:  Elektromos karbantartó Feladatok Karbantartási, felújítási feladatok végrehajtása; A termelő gépek és berendezések elektromos hibáinak elhárítása; A nem tervezett gépállások azonnali javítása; A tervezett karbantartás során az inspekciók elvégzése és feltárt hibák javítása; Az esetle

Elektromos karbantartó (Budapest)

Fõvárosi Vízmûvek Zrt.

Az elmúlt hetek eseményei felértékelték a munkahelyek stabilitását, ha nincs munkahely, nincs megélhetés! Hosszútávra kínálunk munkát, mindig is szükség lesz a szennyvíztisztításra, de nélkülünk nincs tiszta ivóvíz sem! Ha Csepel környéki településen vagy a XXI. kerületben élsz, lakóhelyedhez közel lesz a munkahelyed! Legyél Te is a Fővárosi Vízművek megbecsült munkatársa az alábbi

Elektromos karbantartó technikus (Budapest)

Manpower Munkaerõ-Szervezési Kft.

Pest megyei higiéniai termékeket előállító partnerünk részére keresünk jelentkezőket az alábbi pozícióba:Elektromos karbantartó technikus   Feladatok gyártósori elektromos rendszerek karbantartása elektromos hibák feltárása, javítása és dokumentálása PLC ..

Elektromos karbantartó (Budapest), Elektromos karbantartó (Budapest), Elektromos karbantartó (Budapest), Elektromos karbantartó technikus (Budapest), álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.