Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

Felcser

Bonafarm Csoport

Feladataid lesznek: - A megelőző védőoltások végrehajtása, vitaminkészítmények adagolása, az állatok megvizsgálása, beteg állatok kiszűrése, gyógykezelése, kezelési napló vezetése, gyógyszerigények felmérése, a gyógyszerkészlet nyilvántartása. Miért válassz minket? - Stabil, magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cégcsoport garantálja a biztos jövedelmed. - Teljesítményalapú bónuszrendszerrel és széleskörű béren kívüli juttatásokkal ismerjük el a munkádat. - Velünk hosszú távon tervezhetsz és lehetőséged l..
Forrásoldal: www.simplejob.com
Teljes munkaidõFizetés: versenyképes jövedelem
Hasonló hirdetések:

Felcser

Bonafarm Csoport

Feladataid lesznek: - A megelőző védőoltások végrehajtása, vitaminkészítmények adagolása, - az állatok megvizsgálása, beteg állatok kiszűrése, gyógykezelése, kezelési napló vezetése, - ivartalanítások szakszerű elvégzése, - gyógyszerigények felmérése, a gyógyszerkészlet nyilvántartása. Miért válassz minket? - Stabil, magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cégcsoport garantálja a biztos jövedelmed. - Teljesítményalapú bónuszrendszerrel és széleskörű béren kívüli juttatásokkal ismerjük el a munkádat. - Velün..
Hasonló hirdetések megyénként:
További Felcser találatok:

Felcser, Felcser, álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.