Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye
Hasonló hirdetések:

Húsipari segédmunkás

TEMESVÁRI HÚS KFT.

Domaszéki húsüzemünkbe keresünk munkatársat húsipari segédmunkára (tapasztalat nem feltétel). Munkaidő: teljes munkaidő, egy műszakban, általában reggel 6 órai munkakezdéssel.  

Húsipari segédmunkás

Kaiser Food Kft.

Kaiser Food Kft. A KAISER FOOD Kft. a magyarországi húsipari piac egyik legmeghatározóbb szereplője. Szolnoki gyártótelephellyel rendelkező Vállalatunkhoz várjuk leendő munkatársunkat azonnali munkakezdéssel 3 műszakos munkarendbe a következő munkakörbe:HÚSIPARI SEGÉDMUNKÁS A mun...

Húsipari segédmunkás

Kaiser Food Kft.

Kaiser Food Kft. A KAISER FOOD Kft. a magyarországi húsipari piac egyik legmeghatározóbb szereplője. Szolnoki gyártótelephellyel rendelkező Vállalatunkhoz várjuk leendő munkatársunkat azonnali munkakezdéssel a következő munkakörbe: HÚSIPARI SEGÉDMUNKÁS A munkakör célja: A húsipar...

Húsipari segédmunkás

Kaiser Food Kft.

Kaiser Food Kft.A KAISER FOOD Kft. a magyarországi húsipari piac egyik legmeghatározóbb szereplője. Szolnoki gyártótelephellyel rendelkező Vállalatunkhoz várjuk leendő munkatársunkat azonnali munkakezdéssel a következő munkakö.

Húsipari segédmunkás

Kaiser Food Kft.

Kaiser Food Kft. A KAISER FOOD Kft. a magyarországi húsipari piac egyik legmeghatározóbb szereplője. Szolnoki gyártótelephellyel rendelkező Vállalatunkhoz várjuk leendő munkatársunkat a következő munkakörbe:

Húsipari segédmunkás , álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.