Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

Iskolatitkár

BUDAKALÁSZ GIMNÁZIUM

Tanügy-igazgatási ügyviteli feladatok Tagintézményekkel kapcsolattartási feladatainak ellátása Dokumentálás, iratkezelés, ki és bejövő posta kezelése, iktatások Személyi titkári, ügyintézői feladatok elvégzése Jelentések, statisztikák készí.
Forrásoldal: www.profession.hu
Teljes munkaidő
Hasonló hirdetések:

Iskolatitkár

BGSZC Giorgio Perlasca Vendéglátóipari Technikum és Szakképzõ Iskola

Iskolatitkári, ügyviteli, feladatok ellátása, dokumentumok, szerződések, teljesítési igazolások, számlák, beszerzések kezelése, oktatókkal, tanulókkal, szülőkkel, partnerekkel való kapcsolattartás.

Iskolatitkár

Atalanta Office Kft.

Közreműködés a tanügy-igazgatási ügyviteli feladatok és az oktatási intézmény kapcsolattartási feladatainak ellátásában Dokumentálás, iratkezelés Ügyintézői, személyi titkári feladatok elvégzése Irodai munkafolyamatok szervezése.

Iskolatitkár

Avalon Nemzetközi Iskola

Tanulók intézményi ügyeinek a szervezése, intézése Kapcsolattartás az iskolaigazgatóval, pedagógusokkal és szülőkkel Az intézmény hivatalos ügyintézésének a szervezése Elektronikus adatbázisok, nyilvántartások kezelése és egyéb adatszolgáltatások Dokumentumok, iratok iktatása, le...

Iskolatitkár

Balassi Bálint Gimnázium

Tanügy-igazgatási ügyviteli feladatok Tagintézményekkel kapcsolattartási feladatainak ellátása Dokumentálás, iratkezelés, ki és bejövő posta kezelése, iktatások Személyi titkári, ügyintézői feladatok elvégzése Jelentések, statisztikák készítése Nyilvántartások vezetése...

Iskolatitkár

Tudásfa Oktatási Nonprofit Kft.

A Tudásfa Felnőttoktatási Gimnázium heti 40 órás munkaidőben egy fő teljes munkaidős iskolatitkárt keres változó munkavégzési helyre ( az utazási költségeket az Intézmény vállalja) győri, kimlei és pápai tagintézményébe. A munkavégzés heti 3-4 nap a tagintézmé.

Iskolatitkár

Balatonfüredi Tankerületi Központ

Az intézmény hatékony működéséhez szükséges titkársági feladatok ellátása, a tanulók adminisztratív ügyeinek intézése, a munkakörhöz kapcsolódó feladatok ellátása

Iskolatitkár

International School of Budapest

Az iskolában felmerülő titkársági feladatok ellátása Az igazgató, az igazgatóhelyettesek és az operatív vezető támogatása az adminisztratív feladatok ellátásában Megbeszélések, találkozók szervezése, dokumentálása Titkársági ügyelet, telefonok foga.
Állások Budakalász 15km-es körzetében:
Állások Budakalász 30km-es körzetében:

Iskolatitkár , álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.