Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

Kalibrációs technikus

NI Hungary Kft.

A vevőktől visszaérkező vagy új termékek kalibrálása egy akkreditált laboratóriumban (CalExec) A kalibrációra beérkezett termékek változásainak kezelése (ECO) Kalibrálásra váró termékek priorizálása Minőségi ellenőrzés a termék visszaküldés.
Forrásoldal: www.profession.hu
Teljes munkaidő
Hasonló hirdetések:

Optikai/kalibrációs teszt technikus

Harman Professional Kft.

Lighting termékek járatása, kalibrálása és végső teszt elvégzése, valamint a folyamat közben fellépő hibák kiküszöbölése (a körülményeknek megfelelően). A munkautasítások által előírt munkafolyamat betartása. A területen található teszt szoftverek ismerete, kezelése. A termékek j...

Kalibrációs technikus

NI Hungary Kft.

A vevőktől visszaérkező vagy új termékek kalibrálása egy akkreditált laboratóriumban (CalExec) A kalibrációra beérkezett termékek változásainak kezelése (ECO) Kalibrálásra váró termékek priorizálása Minőségi ellenőrzés a termék visszaküldését megelőzően A munkaterület rendben tar...

Kalibrációs technikus

NI Hungary Kft.

A vevőktől visszaérkező vagy új termékek kalibrálása egy akkreditált laboratóriumban (CalExec) A kalibrációra beérkezett termékek változásainak kezelése (ECO) Kalibrálásra váró termékek priorizálása Minőségi ellenőrzés a termék visszaküldését megel.

Hasonló hirdetések megyénként:

Optikai/kalibrációs teszt technikus , Kalibrációs technikus , álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.