Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

SZERKESZTŐ - ÚJSÁGÍRÓ

Jövõ TV

Jelentkezz, ha részt vennél egy új megyei online hírportál létrehozásában, szeretsz és tudsz is helyesen írni, de nem ijedsz meg akkor sem, ha kamerák előtt kell szerepelni. Munkatársat keresünk egy lendületes csapatba szerkesztő-riporteri illetve tartalom..
Forrásoldal: www.simplejob.com
Teljes munkaidõFizetés: Megyegyezés szerint
Hasonló hirdetések:

Szerkesztő-újságíró

HM Zrínyi Nonprofit Kft.

hírek, tudósítások, riportok, interjúk írása videós tudósítások szerkesztése az ország vezető honvédelmi hírportáljára a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség fontosabb eseményeinek, hazai és nemzetközi gyakorlatainak, egyes kiképzési feladatainak, missziós szerepvállalás...

Újságíró-szerkesztő

Femina Média Kft.

cikk1: a Femina hangvételében írt, kutyaneveléssel foglalkozó cikk maximum 3000 karakterben, minimum 2 db képpel (fekvő formátum). A cikk témája: Miért pisil a kutya az ágyra, ha már szobatiszta? Mit jelez ez a bosszantó viselkedés, és hogyan orvosolható?

SZERKESZTŐ - ÚJSÁGÍRÓ

Jövõ TV

Pályakezdő szerkesztő-újságírót keresünk a Jövő TV és a hozzá tartozó médiafelületeihez. Ha szeretsz írni és érdekel az online televízió világa, itt a helyed! Feladataid az alábbiak lesznek: - A Jövő TV műsorainak vendégszervezése - Hétvégi hírügyelet (ezt otthonról is tudod végezni, de ritkán előfordulhat helyszíni riport) - Hírmonitorozás - És ha nem félsz szerepelni, akár műsorv
További SZERKESZTŐ - ÚJSÁGÍRÓ találatok:
Állások Pécs 15km-es körzetében:
Állások Pécs 30km-es körzetében:

SZERKESZTŐ ÚJSÁGÍRÓ, Szerkesztő-újságíró , SZERKESZTŐ ÚJSÁGÍRÓ, álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.