Pl: informatikus Budapest | bolti eladó Veszprém megye

Takarító (Szeged)

Bonafarm Csoport

    Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer előállítás élményében, annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlődni, akkor nálunk a helyed. Csatlakozz..
Forrásoldal: jobline.hu
teljes munkaidõ
Hasonló hirdetések:

Öltözőőr/takarító (Szeged)

Bonafarm Csoport

  Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer előállítás élményében, annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlődni, akkor nálunk a helyed. Csatlakozz a Pick Szeged Zrt.  csapatához. Öltözőőr/takarító A munkakör célja:A dolgozók részére tiszta védőruha biztosítása, valamint az öltözők megfelelő higiéniai állapotának biztosítása.Feladataid lesznek: az üzemi munkavállalók részére a szennyezett védőruhák t...

Takarító - Szeged

Bonafarm Csoport

Feladataid lesznek: - A szociális helyiségek, ebédlő, öltözők, WC-k, irodák, folyosók takarítása. - A padozat, falak, mennyezet, nyílászárók takarítása - A kézmosók takarítása, szemeteszsákok ürítése és cseréje - Egyéb tisztítási és fertőtlenítési feladatok, amivel a felettese megbízza - Védő és munkaruhák mosása, tisztítása, vasalása az előírt mosószerrel és öblítővel. Miért válassz minket? - Integrált működésünknek köszönhetően rendkívül színes karrierlehetőségek várnak rád. - Velünk egy stabil, magyar tu..

További Takarító (Szeged) találatok:
Állások Szeged 15km-es körzetében:
Állások Szeged 30km-es körzetében:

Takarító (Szeged), Öltözőőr/takarító (Szeged), Takarító Szeged, álláshirdetés.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az joble.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.