- 4-5 fős személyzet munkájának koordinálása, szervezése, ösztönzése, - a La carte és svédasztalos ételek készítése, - konyha gazdaságos üzemeltetése, konyhai alapanyagok rendelése és készletezése, - az ételek minőségének felügyelete és biztosítása,...
NPI projektek (új termékek bevezetése) teljeskörű menedzselése és koordinálása; A projektekkel kapcsolatos egyeztetések műszaki témákban a társterületekkel (gyártás, minőségbiztosítás, termékfejlesztés), a külföldi kollégákkal és a vevőkkel; Időterv...
Hulladékok típus, fajta szerinti átvétele, mérlegelése, adatrögzítése, gyűjtése, tárolása A begyűjtött hulladékok mennyiségeinek függvényében a kiszállítások kezdeményezése A hulladékok mennyiségének nyilvántartása Rendszeres adatszolgáltatás előírá...
NPI projektek (új termékek bevezetése) teljeskörű menedzselése és koordinálása; A projektekkel kapcsolatos egyeztetések műszaki témákban a társterületekkel (gyártás, minőségbiztosítás, termékfejlesztés), a külföldi kollégákkal és a vevőkkel; Időterv...